ABSI Advanced Business System Integration n.v. verzorgt met SMS comfort zijn 24/7 support naar hun SLA-klanten. Standby-engineer(s) worden op de hoogte gebracht via SMS alerts.
www.absi.be

  Testimonial: ABSI n.v.

 

 


Citroën garage De Ster uit Sint-Niklaas is reeds sinds 2006 een trouwe SMS comfort klant die mee aan de basis lag van tal van nieuwe functies.
www.garage-dester.be

  Testimonial: DE STER BVBA

 

 


Garage Verschaeren is een VW en Audi dealer uit Heist op den berg. Via SMS comfort helpen zij hun klanten op een professionele en ongedwongen manier verder.
www.vw.be/verschaeren

  Testimonial: GARAGE VERSCHAEREN

 

 


Mobitel is reeds meer dan 14 jaar actief in de mobile telecommarkt. SMS comfort is geïntegreerd in de workflows om een snellere en betere service te kunnen leveren naar klanten. Bevestigingen en herinneringen van afspraken, programmatie van SMS gestuurde toestellen (M2M)
www.mobitel.be

 

 


ACCEL is een IT bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van totaaloplossingen voor zowel KMO als particulieren. Zij gebruiken SMS comfort vanuit hun softwarepakket DBFACTw.
www.accel.be

  Testimonial: ACCEL

 

 


TML, ontwikkelaar en verdeler van DBFACTw, is overeengekomen met Sonal om vanuit DBFACTw SMS'en te sturen via SMS comfort. Meer info.
www.dbfact.be